Wednesday 21 March 2012

Comunicat schimb de bune practici

Sent from my BlackBerry® wireless device

From: "Embassy of Romania, Press Office" <press@roemb.co.uk>
Date: Wed, 21 Mar 2012 10:12:49 -0000
To: Embassy of Romania, Press Office<press@roemb.co.uk>
ReplyTo: <press@roemb.co.uk>
Subject: Comunicat schimb de bune practici

 

Schimb de bune practici între Prefectura Judeţului Argeş şi Primăria districtului Hammersmith şi Fulham

 

 

In perioada 12-16 martie 2012, o delegaţie a Prefecturii Judeţului Argeş s-a aflat în vizită la Londra pentru un schimb de bune practici cu autorităţile locale de la Primăria districtului londonez Hammersmith şi Fulham. Delegaţia a fost condusă de domnul Gheorghe Davidescu, Prefectul Judeţului Argeş.

 

Această vizită este prima parte a programului „Integrarea Europeană a Funcţionarilor din Administraţia Publică Locală prin Dezvoltarea Abilităţilor de Management de Proiect”, finanţat din fonduri europene. Cea de a doua parte constă în organizarea, la Piteşti, în perioada 3-6 aprilie 2012, a unui seminar care va avea ca temă centrală prezentarea unui proiect de succes de către un expert britanic din cadrul instituţiei partenere.

 

Cu prilejul vizitei, delegaţia a fost primită de Primarul districtului Hammersmith şi Fulham, doamna Francis Stainton, şi a avut consultări cu experţi din cadrul primăriei care gestionează problematică referitoare la structura şi obiectivele instituţiei, finanţare, strategii de dezvoltare locală, managementul calităţii, comunicarea cu cetăţeanul, măsuri de îmbunătăţire a activităţii.

 

Delegaţia a avut, de asemenea, o întrevedere cu ES Dr Ion Jinga, Ambasadorul României la Londra, şi cu membri ai ambasadei.

 

 

Bianca Mina

First Secretary

Embassy of Romania

4 Palace Green

London W8 4QD

tel: 020 79379669

fax: 020 79378069

 

No comments: