Saturday 24 December 2011

Re: ROMÂNII DIN SPANIA CER LUI RAJOY, DIALOG

Sent from my BlackBerry® wireless device

From: Daniel Tecu <presedintefadere@gmail.com>
Date: Thu, 22 Dec 2011 13:57:40 +0100
To: <adanvideo@hotmail.com>
Subject: ROMÂNII DIN SPANIA CER LUI RAJOY, DIALOG


ROMÂNII DIN SPANIA CER LUI RAJOY, DIALOG

    S-a terminat cu  ̈fiestele ̈din Spania  

Joi 22 Decembrie 2011 Mariano Rajoy a fost investit în funcţia de Preşedinte de Guvern al Spaniei pentru o perioadă de 4 ani. În discursul său de investitură domnia sa, a specificat faptul că urmatoarea perioadă va fi una de austeritate, cu reduceri mari din partea administraţiilor însă va fi nevoie de un efort din partea tuturor. Singura partidă din buget care va fi crescută va fi cea a pensiilor. Deasemenea zilele de sărbatoare (Fiestele) care nu sunt legate de zilele nelucrătoare de sâmbătă sau dumnică vor fi modificate, pentru a nu se mai creea sărbători artificiale care încurajează nemunca şi care provoacă pierderi mari.

Daniel Ţecu preşedintele FADERE (Federaţia asociaţiilor de români din Europa) a trimis cu această ocazie o scrisoare domnului Mariano Rajoy , în care l-a felicitat pentru investitura sa ca pre;edinte de guvern al Spaniei şi a cerut deschiderea unui dialog între Comunitatea românească din Spania şi Guvernul spaniol.

În scrisoare Daniel Ţecu a amintit faptul că în Spania locuiesc aproximativ un milion de români care muncesc cinstit, sunt bine integraţi în societatea spaniolă, contribuie la progresul ţării, şi pentru mulţi dintre ei Spania este casa lor. Deasemenea s-a aminitit faptul că între România şi Spania există relaţii foarte bune, şi că în acest moment foarte multe firme din Spania au afaceri in România.

Trebuie să recunoaştem faptul că în ultimii ani a existat o ruptură între guvernul spaniol şi românii care locuiesc in Peninsulă. Sper din toată inima că deschiderea acestui dialog va avea ca rezultat rezolvarea problemelor specifice românilor care locuiesc în Spania, în mod special suspendarea restricţiilor pe piaţa muncii pentru români, impuse la 22 Iulie. A declarat Daniel Ţecu preşedintele FADERE (Federaţia asociaţiilor de Români din Europa).

Presa FADERE 

--
------------------------------------------------

Tel: 0034 60 60 60 660
        0040 758 840 348
La Federacion de asociaciondes rumanas de Europa (FADERE) Es una organizacion Non-Guvernamental y sin animo de lucro, con el sede en Madrid Spania, pero con un ambito de trabajo internacional.
AVISO LEGAL. Este mensaje está dirigido sólo a su destinatario y es confidencial. Si lo ha recibido por error, notifíquelo al remitente y borre el original. Cualquier uso inapropiado de este correo electrónico queda desautorizado. 
Cualquier opinión expresada en este mensaje pertenece únicamente al autor remitente, y no representa necesariamente la opinión de FADERE, a no ser que expresamente se diga y el remitente esté autorizado para hacerlo.
Los correos electrónicos no son seguros, no garantizan la confidencialidad ni la correcta recepción de los mismos, dado que pueden ser interceptados, manipulados, destruidos, llegar con demora, incompletos, o con virus. FADERE no se hace responsable de las alteraciones que pudieran hacerse al mensaje una vez enviado. 

En el caso de que el destinatario de este mensaje no consintiera la utilización del correo electrónico via Internet, rogamos lo ponga en nuestro conocimiento.

Antes de imprimir este e-mail, piensa bien si es necesario hacerlo. Una tonelada de papel implica la tala de 15 árboles. Cuida el medio ambiente.

No comments: