Saturday 24 December 2011

Final de 2011-Romani.co.uk Newsletter

Sent from my BlackBerry® wireless device

From: "Romani.co.uk - Newsletter" <newsletter@romani.co.uk>
Date: Sat, 24 Dec 2011 06:46:33 -0600 (CST)
To: <ionela@talktalk.net>
ReplyTo: newsletter@romani.co.uk
Subject: Final de 2011

Aveti probleme la vizualizarea mesajului? Pentru a vizualiza varianta on-line apasati aici.
Romani in UK logo Final de 2011

Este o seara tarzie de decembrie si fulgii de nea bat la geam in tinuturi multe din UK, unde multi dintre voi ne cititi. In freamatul zilelor dinaintea Craciunului ne aducem aminte mai mult decat de obicei de traditiile de acasa deoarece nu exista Craciun la romani fara sarmale si cozonaci.
A fost un an, ca multi altii, intens, schimbator, cu evenimente multiple si noutati importante pentru voi, cei care impreuna cu noi formati comunitatea online a romanilor din Marea Britanie.
Noi, cei de la romani.co.uk vedem anii in general asemeni unui maraton la care ne inscriem pentru a tine pasul cu comunitatile romanilor din UK participand, organizand si promovand activ tot ceea ce tine de romanii din UK, nevoile si viata acestora.


Am promovat in acest maraton al anului 2011 evenimente culturale, seminarii, conferinte, parohii, afaceri noi, concerte, restaurante si cluburi romanesti, ele totalizand specificul vietii de zi cu zi de roman in UK.
Am participat de asemenea in interesul romanilor din UK la dezbateri pe tema restrictiilor pe piata muncii impuse cetatenilor romani, facand lobby pentru ridicarea acestora.
Alaturi de un reprezentant al publicatiei Roman in UK am fost invitati la Forumul Romanilor de Pretutindeni la sfarsitul lunii setembrie a.c. unde am reusit sa aducem in discutie comunitea romanilor din UK, descrierea acesteia si prezentarea problematicilor cu care se confrunta.


Inceputul lunii decembrie a marcat un eveniment de o mare importanta pentru romani.co.uk. In data de 9 decembrie a avut loc la 1 Belgrave Square Londra vernisajul expozitiei " Romanii din Marea Britanie-o cronica a bucuriei" organizata de ICR Londra. Expozitia prezinta 25 de fotografii din cele peste 50,000 realizate de Inno Brezeanu; surprinse de-a lungul anilor in care acesta a participat in numele www.romani.co.uk la sute de evenimente din istoria recenta a romanilor din UK. Aceste fotografii rezuma capacitatea romanilor de a zambi indiferent de vremuri. 


Proiectul " Daruind vei dobandi" a fost inceput de romani.co.uk impreuna cu publicatia Roman in UK in anul 2008. An dupa an am reusit impreuna sa organizam campanii ale acestui proiect pe diferite teme. Anul 2011 a vazut 3 astfel de campanii derulate impreuna cu tineri din Romania, ultima campanie urmand sa se incheie la data de 24 decembrie a.c la Sebes unde Cristina Irimie, fondator al publicatiei Roman in UK va premia scrisori scrise catre Mos Craciun si va astepta cu cadouri de Craciun alaturi de mai multi tineri care s-au implicat in acest proiect 100 de copii nevoiasi.


Scriam asemenea randuri atunci cand aveam o mie de mebrii iar numarul romanilor din UK era de cateva zeci de mii si continuam sa le scriem si acum cand numarul total al romanilor din UK depaseste probabil cifra de 200,000. Vom continua atata timp cat voi cei care faceti parte din comunitatea noastra online veti crede asa cum credem si noi ca " Impreuna ne este mai usor!".
Fie ca anul 2012 sa va aduca, voua, romanilor din UK un drum mai usor, reusite si recunoastere in societatea britanica, mandrie in suflete pentru ca sunteti romani si credinta ca departe de casa suntem alaturi de publicatia online Roman in UK alaturi de tine pentru ca " Impreuna ne este mai usor!"
Craciun fericit si "La multi Ani!" va ureaza


Echipele editoriale ale www.romani.co.uk si Roman in UK

 

 

Expozitia "Romani in Marea Britanie : O cronica a bucuriei"

Expoziţia „Români în Marea Britanie: o cronică a bucuriei" prezintă o selecţie din această arhivă impresionantă, o istorie în imagini a vieţii diasporei româneşti, fără artificiu, cu emoţiile şi proiectele ei.

Expoziţia se desfăşoară în cadrul programului ICR Londra „Acasă în Belgrave Square", patronat de ES dr. Ion Jinga, Ambasadorul României în Marea Britanie. Programul urmăreşte să contribuie la conservarea identităţii culturale a românilor din Marea Britanie.

Detalii 

Stiri Romani in uk Stiri

Urmareste cele mai importante stiri ale comunitatii si stiri de interes pentru romanii din UK transmise de agentiile de presa si reporteri ai www.romani.co.uk

 

 

Evenimente romanesti in UK Evenimente

ROMANI IN UK a promovat si a participat in acest an la cele mai importante evenimente ale comunitatii romanesti incepand cu concerte de muzica clasica si expozitii de arta organizate de minunatul ICR Londra pana la concertul extraordinar sustinut de Connect-R la Londra. Nu uita sa verifici calendarul romani.co.uk pentru a afla tot ce se intampla in comunitate si pentru a gasi evenimentul care ti se potriveste.

 

Anunturi Romanesti in UK, camere , chirii Anunturi
Romani.co.uk este cel mai popular loc de anunturi gratuite din UK. In anul 2011 au fost publicate peste peste 38 400 de anunturi online. Categoriile noastre includ chirii, munca , vanzari , autostopul, transport persoane si colete.

Fie ca ai o camera de dat in chirie , fie ca vinzi ceva  Romani.co.uk este locul ideal pentru anunturi online pentru romanii din UK.

Vei gasi cele mai mici preturi pentru publicitate comerciala in comunitatea romaneasca in UK.

Fotocronica comunitatii
O vorba veche spune ca o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte si poate pentru ca in general o imagine este mai putin subiectiva decat mia de cuvinte.

Prin lentila lui Inno Brezeanu poti vedea cam ce s-a intamplat pe la noi anul acesta.
Gasesti in fotocronica comunitatii albume ale evenimentelor de peste an, jurnale foto din viata de UK a romanilor.

 

Forum romanesc in UK Forum primul forum romanesc din Marea Britanie

Este decembrie... luna in care grijile sunt inlocuite de bucurie, daruri, colinde, speranta si dragoste.
Intalneste prieteni noi, intalneste-te cu prietenii si familia si imparte cu ei magia Craciunului, a darurilor, a farmecului impodobirii bradului!
Indiferent daca esti in familie, cu prietenii sau singur, forumul romani.co.uk.ro si-a propus, in pragul sarbatorilor de iarna, sa renasca farmecul Craciunului.
Cu peste 18 300 membri inregistrati , forumul romani.co.uk ramane cel mai important loc de intalnire al romanilor din UK. Anul 2011 forumul romani.co.uk a  adus peste 13 500 de mesaje publice si peste 19 250 de mesaje private.

 

Intalniri romani in UK Intalniri

Romani.co.uk a organizat anul acesta 3 intalniri in cadru informal oferind membrilor forumului sansa de a dialoga la un pahar de bere fata in fata. Ad hoc si non profit, fara lista de prezenta si speachuri ; aceste intalniri au farmecul lor aparte iar la pub sau in parc unde se aduna o ceata de romani in UK se strang si ideile, idei care impreuna cu criticile si sugestiile pe care le primim la redactie ne ajuta sa tinem pasul cu dorintele membrilor si cu ce se intampla in viata romanului.

 

Ziarul Roman in uk Publicatia online "Roman in UK"

Ziarul Roman in UK a luat fiinta in anul 2005 si tot atunci la primul numar al ziarului a inceput si parteneriatul intre romani.co.uk si Roman in UK. Trecand in versiune online in anul 2009, publicatia online Roman in UK este astazi un excelent punct de informare pentru romanii din UK. Pe langa stiri importante pentru comunitate publicatia online Roman in UK vine in intampinarea cititorilor cu articole si materiale proprii punctand prin editoriale, reportaje si interviuri problemele cu care se confrunta romanii in UK, oferind solutii celor care au nevoie de sfaturi si evidentiind oamenii si evenimentele de marca ale comunitatii.

Impreuna cu romani.co.uk publicatia Roman in UK este mereu " Departe de casa, aproape de tine!"

 
Sustinator principal

Lyca Mobile sustinator principal romani.co.uk

In acest an Lyca mobile este in continuare sustinatorul principal al romani.co.uk

Binecunoscuta companie de convorbiri telefonice internationale, Lyca mobile a adus anul acesta romanii din UK mai aproape de vocea Romaniei prin excelentele oferte de convorbiri cu 1p/minut cu Romania si cadoul de sim gratuit oferit romanilor din Marea Britanie.

Pentru a afla detalii despre ofertele noi intra pe romani.co.uk si afla cum vorbesti cel mai ieftin cu cei dragi

 

Romani in UK este partener media la REVELION 2012 la  clubul Unique din Londra

 
Disco Unique Londra Recomandari de sarbatori in UK :

Club Unique Londra

Clubul este de deschis in perioada sarbatorilor cu program special in fiecare zi:

Pentru detalii si programul detaliat vizitati :

www.romani.co.uk/unique

CLUB UNIQUE:
911 FINCHLEY ROAD,
London
NW11 7PE
LANGA STATIA DE METROU GOLDERS GREEN
PENTRU REZERVARI SUNATI LA
07841666587 / 07529785202

Club Hendon Recomandari de sarbatori in UK :

Disco Funky Brownz - Londra

clubul este deschis in perioada sarbatorilor si va asteapta cu un program special de Craciun si REVELIONUL TINERETULUI - 2012

Club Funky

WEST HENDON - COLINDALE
Adresa : 63 - 65 West Hendon , The Hyde , London , nw9 6LE .
REZERVARI / mese coltare / Gratuit - 07533 702 035

Pentru programul complet vizitati :

http://romani.co.uk/funkybrownz/

Recomandari de sarbatori in UK :

Restaurantul Casa romaneasca (fostul Britannia ):

Restaurantul romanesc  Casa Romaneasca (fostul the Britania)
va invita la o petrecere extraordinara de Craciun si de Revelion cu invitata speciala cantareata de muzica populara  Mioara Velicu

The Britannia
2 Sebastopol Road, Edmonton,
London N9 0QH;
Tel. 020 8807 5421;
mobil Lili : 07931506912

Detalii : Romani.co.uk

  Recomandari de sarbatori in UK :

Revelion organizat de Amurg

Restaurantul Amurg
va invita la un program special de Revelion 2012

Adresa:
579 high road leytonstone,
London, E11 4PB
 

Detalii www.romani.co.uk informatii si rezervari 02085569602 / 07590226609

Linkuri utile
- Publica anunt
- Anuturi
- Forum
- Chat

 

- Transport RO UK
- Transport intern UK
- Chirii UK
- Prestari servicii UK

- Ghidul Romanului in UK
- Forumul "Biroul de informatii"
- Restaurante Romanesti in UK
- Discoteci romanesti in UK
- Biserici romanesti in UK
Continut  website , probleme tehnice : webmaster romani.co.uk

Anunturi , publicitate : advert romani.co.uk

 

     

   
   

No comments: